zaterdag 21 januari 2012

ppfffffffffffff

Nou, het is me het weekje wel, hoor. Heel druk gehad, amper tijd voor de weblog. Nu ik er weer mee begonnen ben, merk ik wel dat ik er echt tijd voor vrij moet maken. Net als voor mijn facebook.
Even snel iets erop zetten kan nog wel bij facebook, maar op het weblogje moet toch wel iets meer komen te staan.

De dagen zijn gevuld met werken, boodschappen doen, hondje uitlaten, kat verzorgen, opruimen en poetsen............pppfffffffff

De slaapkamers zijn allemaal een keer goed onder handen genomen door de schilder(es). Ze heeft alle muren en plafonds weer voorzien van een fris wit velletje. Daarna kwam voor mij natuurlijk het schoonmaken en opnieuw inrichten. Maar dat is nu ook gedaan, alles is weer tiptop in orde.

Zaterdag en zondag doe ik namelijk mee met openhuizen weekend. Je ontvangt het hele weekend dan mensen die je huis willen bezichtigen (tenminste, als die mensen willen komen natuurlijk). Je meld je aan op http://www.openhuizenweekend.nl/  en geeft door welke weekenden je thuis bent en je huis opensteld.
Ach, je moet tegenwoordig de gekste dingen doen om bezichtigers te trekken.

Gisteren (vrijdag) met dochter en schoondochter een begin gemaakt met kussenhoezen te naaien. Schoondochter begint met zus een eigen bedrijf en daarvoor moet heel veel genaaid worden. Vooral kussenhoezen........heel veel kussenhoezen.
Mijn zus heeft heel veel stof liggen en heeft al wat afgegeven aan ons, dus lekker uitzoeken wat voor keuren we willen gebruiken en dan aan de slag.
Ook gaan we voel en geurzakjes maken. Is heerlijk voor de clienten die komen, kunnen ze zakjes in hun handen nemen en allerlei lekkere geurtjes opsnuiven.
Mijn dochter is project slabbertjes begonnen: ze maakt diverse soorten slabbers die straks ook in de Snoezelruimte te koop zijn.
Woensdag nog even stoffenzaken afstruinen voor leuke stoffen met Afrikaprint, zoals tijger-zebra-panter-giraf motieven.
En dan is het iedere avond achter de naaimachine want 2 maart is de open dag.

Nog even en dan start ook mijn opleiding. Deze week de boeken binnen gekregen. Moet al veel voorbereiden en maken voor de eerste les. Wordt een druk bedoeninkje, dat heb ik nu al gezien. Maar wel heel leerzaam!

Zo hobbelen we de week weer door en beginnen maandag weer met frisse moed aan de nieuwe week.
Hoop wel dat er dit weekend iemand komt bezichtigen, maar ik ben bang dat het er niet van komt.

Nu maar even een boterham gaan eten en een lekkere bak hete thee pakken en de krant gaan uitspitten. 
Dag luitjes, tot de volgende keer!!!