vrijdag 23 december 2016

Kerstmis

Na 12 mei heb ik niets meer geplaatst op mijn blog. Nu was ik er al niet meer zo veel mee bezig, de tijd ontbrak en ik had weinig te melden.
Althans, ik maak wel veel mee en ben een bezig bij, maar om dat allemaal met andere te delen...sommige dingen zijn nu eenmaal prive.

Kerstmis is voor mij een tijd van huis versieren, hapjes maken voor mijn kinderen die altijd op een van deze dagen komen, en natuurlijk wat kleine cadeautjes voor de kleinkinderen.
Het gezellig samenzijn doet mij goed, door het jaar heen hebben we allemaal ons werk en de verzorging van de kindjes.

Dit jaar vieren we het bij mijn dochter en haar man, na hun trouwen hebben zij een huis gekocht. En wat is mooier dan voor het eerst in je nieuwe huisje kerstmis te vieren. Het gaat heel gezellig worden.

Bij mijn zoon en schoondochter komt in mei een derde kindje, we kijken er allemaal al naar uit. Heerlijk om weer een ukkie te verwelkomen.
Mijn twee kleinkinderen zijn aan het opgroeien tot leuke, gezellige en eigenwijze kleuters. De oudste is nu 4 jaar en gaat naar de "grote" school. Hij is zo trots dat hij al kan tellen en een beetje lezen en zelfs in het Engels tellen (leren ze nu al op school, wat veranderd de tijd toch).
De jongste is een pittige meid van 1,5 jaar en weet precies hoe ze iedereen om haar vingertje kan winden.

Mijn hobby's staan even op een laag pitje. Mijn hobbykamer is tijdelijk de logeerkamer voor mijn kleinkinderen tot de zolder klaar is. Dan word dat hun eigen kamertje en heb ik de hobbykamer weer voor mezelf. Hopelijk ga ik dan weer fanatiek "hobbyen".

Ik wens iedereen hele gezellige feestdagen en voor 2017 een goed blogjaar.
Wie weet ga ik er het komende jaar ook weer eens mee beginnen.




Feestdagen

 Tja, en daar zit je dan met je goede voornemens. Ik dacht in juni....zo nu heerlijk weer verder met de weblog.  Maar..zoals je ook in janua...