zondag 22 juli 2012

Vakantietijd

Nog twee weken en dan heb ik weer vakantie. Dan ga ik echt even weg, want dan ga ik met mijn zusje naar Texel. Het is daar zo heerlijk, zo gauw ik de boot afkom waan ik me in het buitenland. Buiten Engeland en Duitsland ben ik verder nooit in het buitenland geweest hoor, maar het is gewoon het gevoel. Eerst een tijdje rijden, dan wachten op de boot, de oversteek....lijkt er toch op dat je naar een ander land gaat, toch!

Inmiddels is mijn huisje weer op orde. Balkon is klaar, nog wel wat extra aankleden natuurlijk met bloemen enzo. Maar door die regen is dat er nog niet van gekomen. Wel al tussendoor even buiten gezeten als de zon scheen.
De buren zijn ook bijna klaar met hun tuin. Gisteren zijn de tegels gelegd en bij de buren daar weer naast staat het speelhuisje van de kinderen er al (beide buren hebben de tuin helemaal afgegraven en vernieuwd). Het ziet er mooi uit. Ik zat er zelf ook aan te denken om mijn tuin af te graven, zo krijg je toch een mooier geheel, maar ja, dat is te prijzig voor mij en aangezien ik alleen woon is het geen optie om het zelf te doen.
Maar wie weet, eventuele volgende bewoners kunnen in ieder geval hoe het kan worden.

In september ga ik maar weer een open huis houden en eind oktober is het open huizen dag, dan hoop ik toch dat er eindelijk iemand komt voor mijn woning. Het is groot, goed onderhouden, dakterras (balkon) en tuin en heeft veel mogelijkheden want beneden heb ik een grote werkruimte voor kantoor, hobby, atelier of gewoon speelkamer voor de kinderen.


Vorige week heeft mijn dochter met haar vriend ook een huis gekregen. Ofwel, gehuurd. Een mooie nieuwbouwflat in Veldhoven. Dus komende tijd wordt het daar klussen, muren verven, vloeren leggen, gordijnen maken en opmaken. Gelukkig hebben zij nu vakantie, kunnen ze lekker rustig werken. Is anders niet te doen om 'savonds na je werk nog te staan schilderen.

VAKANTIETIJD:   zo heerlijk als de zon schijnt, even het huis uit en iets anders doen.
nog twee weekjes en dan is het zover........
Iedereen die nog op vakantie gaat maar ook iedereen die thuis blijft

                                Fijne vakantie en voor iedereen veel zon!

Feestdagen

 Tja, en daar zit je dan met je goede voornemens. Ik dacht in juni....zo nu heerlijk weer verder met de weblog.  Maar..zoals je ook in janua...