dinsdag 16 april 2013

voortgang huis

Het blijft een heerlijke tijd, koopovereenkomst is inmiddels getekend. Op 22 mei weet ik het zeker of de verkoop doorgaat. Dan moet de koper een bankgarantie kunnen overleggen. Maar ik vertrouw er volkomen op!!
Dus ben ik begonnen met de ingepakte dozen die ik nog had staan netjes te sorteren, soort op soort en de kerstdozen in de achterkamer te zetten. Plaats maken voor alle dozen uit de opslag.
Inmiddels heb ik met zoon, neef, nicht en zus alle dozen uit de opslag teruggehaald. Nu ik het huis niet meer "leeg" hoef te houden besloot ik namelijk om de opslag op te zeggen. Kost toch veel geld iedere maand.

In 1 ochtend met mijn busje en een geleende grote aanhanger van de opslag hebben we alles naar huis gekregen. Mijn zus en haar dochter waren in mijn huis om de dozen verder te sorteren. 'sMiddags samen met zus nog verder gegaan.

Begint er al wat op te lijken! Alle dozen een voor een open gemaakt en gekeken wat erin zat. Toen gelabeld. Nu zijn ze allemaal klaar en op volgorde gezet.

Wel een heel werk, maar het voordeel is dat als ik ga verhuizen, we meteen weten waar een doos neergezet moet worden. Want ik heb ook al een papier klaar met huiskamer, slaapkamer, keuken enz en daarachter staat dan welke dozen daar moeten staan (nee hoor, ik ben niet  iemand van orde en lijstjes, hihi).
Kiddy vind het allemaal prima, die denkt volgens mij dat het kerstmis is! Ontspannen ligt hij tussen de dozen (tuinspullen) in de serre. Het is even goed kijken, maar hij ligt net achter de deur.

Tjebbe wordt er alleen maar onrustig van. Loopt me overal achterna en staat zielig te kijken. Helaas was de foto te donker voor de weblog (denk ik) want het uploaden mislukte steeds. Maar er komen nog wel meer foto's.
En nu ben ik volop naar een ander huis aan het zoeken. Ik heb er een aantal op het oog! Daarover een volgende keer.

Tuin

Ik ben graag in mijn tuin, beetje rommelen, plantjes zetten, hier en daar een klein plukje onkruid (en dan ook onkruid wat ik niet wil laten...