woensdag 4 mei 2016

de grote dag nadert

Nog een week en dan is het zover....de bruiloft van mijn dochter.
Het zijn drukke dagen geweest! Voor haar en haar vriend omdat ze alle aankleding zelf willen doen en natuurlijk de gebruikelijke dingen zoals locatie, muziek, uitnodigingen enz.

Voor mij omdat ik graag een stukje wilde doen of iets leuks op het feest. Dagen van prakizeren, opschrijven en weer doorkrassen, bespreken met mijn zoon en schoondochter! Uiteindelijk hebben we een trouwgids met foto's gemaakt.
En een soort ABC die ik samen met mijn kleinzoon ga doen.
Haha, althans, ik zeg het op en hij mag de cadeautjes geven, tenslotte is hij pas 4 jaar en snapt het allemaal nog niet zo goed.
Toch is het nog puzzelen hoe we die ABC maken, niet te lang, niet te uitgebreid want dat is niets voor hun, gewoon wat bijzonderheden en daar een passend cadeautje bij. Ik heb nog een week, dus het is wel kort dag!

Daarnaast ben ik ook in mijn tuin bezig, niet alleen plantjes zetten maar ook de rest zoals een pad maken. Helaas schiet het nog niet zo op, in het verleden heb ik veel wateroverlast gehad bij mijn schuur omdat het water blijft staan, ondanks een put midden in de tuin. Ik heb vorig jaar een putje bij de deur gemaakt maar ook dit werkt niet.
De komende dagen maar eens proberen of ik het op een andere manier kan oplossen.

Maar goed.....de zon schijnt en er komen leuke dagen aan!!!!!!!
 Fijne dagen bloggertjes!!!!
                                         

                                            Image result for zonneschijn of zonneschijn