zondag 8 januari 2012

Eerste berichtje

Vandaag begin ik dus met mijn nieuwe weblog. Zoals zoveel anderen had ik een weblog, maar die gingen op iets anders over, ingewikkeld verhaal. Dat was vorig jaar augustus. Maar helaas kan ik er nog steeds niets mee, dus nu toch maar overgestapt op een nieuwe weblogsite.

Het is wel wennen, hoor. Ik weet nog niet hoe ik leuke dingen erop kan zetten en het archief enz. enz.
Maar oefening baart kunst en wie weet, over een tijdje is het een makkie.

Intussen ben ik ook met facebook bezig. Jaja, deze "oude" dame gaat social media doen! Maar ook die moet nog wat aangepast worden. Dus misschien over een tijdje zet ik hier een link naar mijn facebook.

Bij een eerste berichtje hoort natuurlijk ook een leuke foto. Dus hier een van Kiddy, mijn kater en Tjebbe, mijn Cavaliertje.
Eigenlijk hoort in dit kussentje een stoffen engel te zitten, maar die had ik er even uitgehaald. Jippie, dacht Kiddy, een nieuwe slaapplaats!!
En hier mijn (nu nog) mooie Tjebbe. Net terug van de trimsalon, heerlijk reukend en schoon. Vandaag (zondag) lekker even naar het bos geweest om Tjebbe te laten rennen. Maar ja, als het geregend heeft liggen er in het bos natuurlijk ook flinke waterplassen. En nu begint hij dus al viezer te worden.
Ach, gelukkig is het geen showhondje! Dus maar lekker laten spelen en rennen (en dus ook door de plassen).

Ben benieuwd hoe dit alles op de weblog komt te staan. Heb al met voorbeeld gekeken, was wel vreemd. Maar ik zal er wel aan wennen. Dus; here I come!!!!!