vrijdag 22 november 2013

We gaan weer door........

Na een paar maanden "pauze"  ga ik toch maar weer verder met mijn weblog. Hier is wel een langdurige innerlijke strijd aan vooraf gegaan. Zal ik wel doorgaan of toch maar stoppen, ik heb mijn weblog niet echt gemist (hebben anderen het wel gemist?), heb ik eigenlijk wel iets te vertellen?
Ach, het zal wel komen door de drukte van de afgelopen maanden.

Mijn huisje komt langzaamaan op orde, waardoor ook de "chaos" in mijn hoofd weer op orde komt. Ik begin weer leuke dingen te ondernemen, vriendinnen te bezoeken, gezellige uitjes met mijn zus en natuurlijk volop genieten van mijn kleinzoon. Een schat van een manneke waar ik veel plezier mee heb.

 
 
De wandelingen met Tjebbe in het bos gaan gewoon iedere dag door. Of het nou regent of vriest of waait.......we zetten ons beste beentje voor en hebben veel lol. Tjebbe achter de bal aan en ik genietend van de omgeving.
 
En dan ineens zie je tijdens zo'n wandeling zomaar een prachtige vliegenzwam staan. Vol trots tegen een boom geleund, beschermd tegen de regen en "hopelijk" tegen de snuffelende honden.

Zoiets maakt mijn dag helemaal goed.
 
En nu ga ik toch maar weer eens denken aan de kerstdagen. Vorige week al het tuincentrum bezocht en al die kerstpracht op me in laten werken.
 
De "kerstkoorts" is weer bij me opgedoken en nu in mijn nieuwe huisje ga ik een fijne kerstsfeer maken.
Ik houd jullie op de hoogte!!!!
 
 
 
 
 


 

Feestdagen

 Tja, en daar zit je dan met je goede voornemens. Ik dacht in juni....zo nu heerlijk weer verder met de weblog.  Maar..zoals je ook in janua...