donderdag 30 mei 2013

rustig

Op het moment heb ik weinig te melden. Wacht nog steeds op bericht van taxateur voor het huis dat ik wil kopen, dat schiet maar niet op. Ik ben nu zo'n beetje aanhet camperen in mijn eigen woning, met het minimum aan spullen, alles staat ingepakt en klaar om te verhuizen.
         

Mijn Tjebbe is geholpen aan zijn gebit, 2 tandjes en een kiesje eruit. Zielig hoor, hij had er best last van. Nu eet hij weer volop en is hij weer vrolijk.De Misters (cavia's) hebben het nog steeds naar de zin en eten hun buik rond. Als ik eenmaal een ander huis heb dan gaan ze in een grote ren en kunnen dan naar hartelust rondlopen (worden ze een beetje slanker).

Kiddy vind het allemaal maar zo-zo. Wil nog steeds in alle dozen kruipen, is boos als er weer iets veranderd zoals dat zijn eetbakje ergens anders staat (de tafel is namelijk weg). En dat uit hij door Tjebbe te meppen (doet hij trouwens al jaren) en boven op mijn toetsbord te gaan zitten  of voor het beeldscherm (net zolang tot ik hem flink geaaid heb)
Maar het liefst ligt hij toch in lege dozen

en zo gaat het hier zijn gangetje.
Gelukkig kan ik nog regelmatig genieten van mijn kleinzoon Dieks. Het heerlijke mannetje probeert momenteel te gaan lopen, hij brabbelt hele verhalen waar niks van te verstaan is en vindt het heerlijk om geknuffeld te worden.
Dus zolang ik nog niet kan verhuizen, komt Dieks regelmatig een dagje en gaan we lekker oma-genieten.Tuin

Ik ben graag in mijn tuin, beetje rommelen, plantjes zetten, hier en daar een klein plukje onkruid (en dan ook onkruid wat ik niet wil laten...