woensdag 23 december 2020

Feestdagen

 Tja, en daar zit je dan met je goede voornemens. Ik dacht in juni....zo nu heerlijk weer verder met de weblog.  Maar..zoals je ook in januari altijd veel van die goede voornemens hebt die je toch niet waarmaakt zo had ik dus dit voornemen en deed er verder niets mee. En ik kan natuurlijk heel veel redenen aanwenden waarom ik geen tijd had, te druk was, gewoon vergeten enz enz.

Daar was natuurlijk mijn werk, maar dat is nu ook voorbij. vanaf eind september met een soort pensioen. Dus tijd genoeg om aan de weblog te werken.Maar mijn dochter was zwanger van de eerste, dus ja.... helpen enzo natuurlijk. 
Eind augustus kreeg zij en haar man een wolk van een zoon. Volop genieten voor oma, maar ja netjes aan de regels houden, niet knuffelen of vasthouden. Kraamverzorgster was daar heel stellig in.
Inmiddels heb ik mijn kleinzoon wel vast kunnen houden, heerlijk om weer zo'n kleintje in je armen te hebben.
Ik heb nu 4 kleinkinderen, dat is dus oma-genieten.


Tussendoor veel in huis geklust, maar daar schrijf ik nog wel een keer over. Inmiddels liep het tegen half november en geheel volgens traditie moesten de kerstspullen alvast uit de schuur gehaald worden. En dat zijn niet 2 of 3 bakken, nee minstens 30 bakken πŸ˜‚.
Het grote Kerst inrichten was begonnen!


Maar vooraf eerst op mijn verjaardag met de kleinkinderen kerststukjes maken. 
Ze bleven maar takjes in potjes doen en er moesten natuurlijk ook (kunst)lichtjes is. Wat hadden ze een lol πŸ˜„zeker toen ze tussen de kerstspullen een paashaas vonden πŸ˜….

In mijn huis begon ook het ene na het andere kerst figuur zijn plaats te krijgen. En nu het bijna Kerstmis is staat, hangt en ligt het huis vol.

IEDEREEN HELE FIJNE FEESTDAGEN

4 opmerkingen:

 1. Ha Yvonne,wat leuk je hier terug te vinden,en wat gebeurd er toch veel achter de mens zijn of haar weblog.Zo mooi je huis in KERST sfeer,even in een andere wereld.Jij bent er klaar voor!ik wens je gezellig Kerstdagen en een gezond en goed 2021.
  KERST groetjes
  Christiene

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Kwam zomaar even voorbij want ik zag je naam bij een blog staan en voornemens komen nooit uit, dus die neem ik niet meer in gedachten. Maar wat een gezellige sfeer heb jij gemaakt. Echt supermooi. Wens je ook gelijk fijne feestdagen en dat het aankomende jaar ons wat meer vrijheid zal geven in het leven. Kerstgroet Tine

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Hallo Yvonne,

  Ja het is wat met die goede voornemens, vorig jaar schreef ik deze kyoka (5-7-5-7-7 lettergrepen).

  Goede voornemens

  elk jaar weer een dilemma

  komen zelden uit

  dit jaar gaat het vast lukken

  mijn voornemen ... afschaffen

  Ik wens je Fijne Kerstdagen en een gezond en kleurrijk 2021 toe.
  Dat gaat vast goed komen als ik jouw kerstaankleding zie.

  Groetjes,

  jeer

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Waar mijn nieuwe woorden staan is op de andere website want ik maakte een kleine fout maar dat hindert niet want deze is ook waar ik van houdt https://catherinetine.blogspot.com/2020/12/natuur-geeft-soms-prachtige-gezichten.html ik beheer deze samen met een vriendin maar de meeste woorden zijn wel van mij en af en toe zie je haar er dan ook tussen in. De naam wie het schreef staat altijd onder de woorden. LG, Tine en dank voor je bezoek aan mijn persoonlijke website waar ik ook een reactie heb gezet voor jou.

  BeantwoordenVerwijderen

Feestdagen

 Tja, en daar zit je dan met je goede voornemens. Ik dacht in juni....zo nu heerlijk weer verder met de weblog.  Maar..zoals je ook in janua...