donderdag 16 februari 2012

Snoezelland 2



Snoezelland begint er al steeds leuker uit te zien. Er wordt door Laura druk gewerkt aan de wandschilderingen. Dat vergt nog het meeste tijd.
Intussen zijn mijn zus en ik en inmiddels ook mijn dochter flink aan de laatste naaiwerkjes begonnen. De geurzakjes moeten nog gemaakt worden en de voelkussentjes.
Maar gelukkig zijn de meeste kussens al klaar. We hebben ze bij elkaar op de banken ligt om een indruk te krijgen van het geheel.

Uiteraard zijn het er nog veel te weinig, maar het vordert gestaag.
En iedereen helpt flink mee. Al is het maar met het uittesten!


Maar er moeten ook nog grote projecten komen. De waterval is nog niet klaar en er komt nog een special deur voor naar buiten (eis van de brandweer). Zaterdag wordt die erin gezet. Betekent weer boren, slijpen, zagen, timmeren .........

De keuken is ook nog niet helemaal klaar. Knopjes op de deuren, kastjes indelen, wasmachine en droger wegwerken.



Maar..........nog even en dan is alles klaar. We kijken vol spanning uit naar de open dag en hopen natuurlijk dat er veel mensen langskomen. Uiteraard komen familie en vrienden kijken, en ook buren en sponsors enz.
Maar vooral verwachten we de doelgroep van Snoezelland en dat deze mensen er veel plezier zullen hebben.
Dus....nog even hard doorwerken tot 3 maart!!

Feestdagen

 Tja, en daar zit je dan met je goede voornemens. Ik dacht in juni....zo nu heerlijk weer verder met de weblog.  Maar..zoals je ook in janua...