vrijdag 2 november 2012

Pergamano

Na enige tijd rust te hebben gehad begon het toch weer te kriebelen. Nee, geen griezelige beestjes in mijn kleren of rondspringende gastjes, maar de kriebels om weer bezig te gaan.
Inmiddels heb ik besloten toch maar mijn weblog aan te houden en hier wat meer van mijn hobby's op te gaan zetten. Want hobby's heb ik er heel veel!

Niet dat ik nu alles kan gaan doen, veel van mijn spullen staan in de opslag wegens de kijkdagen e.d. van het huis. Staat wat rommelig als er mensen komen kijken en ze kunnen amper een kamer in wegens de vele knutsel-brei-borduurspullen met de nodige materialen en boeken.

Maar mijn pergamano heb ik wel hier gehouden en nu de dagen korter worden is het wel gezellig om 'savonds aan tafel met mijn pergamano bezig te zijn. Tv aan, kopjes thee en koekjes, Kiddy die mijn werk verstoord en Tjebbe die ligt te snurken in mijn stoel. Zie je het voor je!

Maar intussen had ik nog diverse onafgemaakte kaartjes gevonden van 3D. Dus eerst die maar gemaakt, waren voornamelijk kerstkaarten. En de doos werd steeds leger en Kiddy steeds vrolijker, want lege dozen......toppie!


Maar pergamano kaarten zijn niet in een dag klaar. Dus heb ik de kaarten die ik lang geleden gemaakt hebt maar eens tevoorschijn gehaald en op de foto gezet.
Omdat het nu buiten guur herfstweer is en de spinnen massaal naar binnen komen vond ik een passend werkje

                                                      Een mooi herfst spinnenweb.
De komende tijd ga ik weer iets op de weblog zetten. Misschien toch maar iets in de aanloop naar Kerst? Want dat is en blijft mijn grootste passie.