vrijdag 18 september 2015

Weer verder ???


Het is nu ruim een jaar geleden dat ik besloot een tijdje te stoppen met mijn weblog. Door de verhuizing en daarbij komende drukte had ik weinig tijd om aan de computer te zitten en verhalen en foto's erop te zetten.Inmiddels is mijn huisje redelijk op orde, er moet nog het een en ander afgewerkt worden zoals de zolder en de tuin. Deze zomer ben ik wel met de tuin begonnen, maar er moet nog een pad komen en heel veel planten. En de zolder kan pas als mijn kerstspullen naar beneden zijn (dus ergens in november). 


In maart kwam mijn 2e kleinkind ter wereld, een schattig meisje genaamd Aukje. Wat was deze oma trots!!!!!!     Ze is met haar grote broer Dieks al een paar keer komen logeren, kon oma heerlijk tuttelen met haar 2 kleinkinderen.

Mijn hobby’s zoals pergamano en handwerken laten nog even op zich wachten, dat komt van de winter wel weer.  Hoewel het al aardig begint te kriebelen, tenslotte kan ik niet zo goed stilzitten en wil zeker in de avond iets te doen hebben. Het begin is er.. ik heb de spullen al op de hobbytafel liggen…..nu nog beginnen.

En verder zijn er nog heel veel leuke, gezellige maar ook minder leuke gebeurt, zoals in ieders leven.

Zo, nu eerst maar eens kijken of ik het volhoud op de weblog te blijven schrijven.

Tot de volgende keer….