donderdag 10 mei 2012

Geboren: kleinzoon

Het is even geleden dat ik op mijn weblogje iets neerzette. Het zijn hele drukke weken geweest. Momenteel ben ik weer aan het studeren, dat betekent veel lezen en opdrachten maken. En natuurlijk kwam Koninginnedag er nog tussen.

Zaterdagsmorgens naar Duitsland gereden (Kranenburg) net voorbij Nijmegen. Samen met zoon, zwangere schoondochter, haar oom en tante, neef en nicht. Het was een gezellige boel.
Zondags was er een minimarkt nabij de camperplaats, lekker vast wat spullejtes gekocht. 'sNachts om 4 uur naar Nijmegen, parkeren op het parkeerplein. Het was behoorlijk druk. Rond half 7 zijn we het Goffarpark ingewandeld en toen begon het leuke gedeelte: kopen!!

Mijn schoondochter werd het in de middag wat te druk en ze had het warm. Wij grapjes maken over een kind krijgen in het park enzo. Gelukkig is dat niet gebeurt. ROnd 2 uur ben ik weer richting huis gereden en zij gingen nog een dagje terug naar Kranenburg.

En de dagen gingen rustig voorbij tot ik vrijdagmiddag 4 mei om 4 uur een telefoontje van zijn zoon kreeg: Hoi oma!
Ik was bij mijn zusje en met z'n twee stonden we te dansen en te springen in de kamer.

                                                      een kleinzoon

2 uurtjes oud
Mijn eerste kleinkind werd geboren op 4 mei om 2 minuten over 3 in de middag. Hij heet Dieks en woog 2850 gram.
Hij is met 38 weken geboren maar doet alles wat een baby moet doen: huilen, eten, slapen, poepen en plassen.

Papa en mama (en natuurlijk oma) zijn apetrots om Dieks! En nu is het genieten van dit kleine mannetje.

Feestdagen

 Tja, en daar zit je dan met je goede voornemens. Ik dacht in juni....zo nu heerlijk weer verder met de weblog.  Maar..zoals je ook in janua...