donderdag 14 februari 2013

Huis te koop

Al ruim 2,5 jaar heb ik mijn huis te koop staan. Er zijn wel bezichtingen geweest, maar ja, die mensen hadden hun huis ook t ekoop staan, dus dat schoot niet op.

Mijn woning staat op Funda en op Facebook (maar die is niet openbaar). En nu probeer ik het ook maar even via mijn weblog.
Je weet maar nooit of er toevallig iemand kijkt die interesse heeft!




MERCURIUSLAAN 22 te HELMOND
Een groot huis! Drive-in woning met inpandige garage, leuke en ruime tuinkamer, 3 grote slaapkamers, riante woonkamer en keuken. Een fraai balkon met vrij uitzicht. Dit huis heeft ontzettend veel mogelijkheden door de grote ruimten en speelse indeling. Kom kijken, dan weet je dat dit jouw huis is!

Begane grond:
Je kunt naar binnen door de voordeur of via de garage. Eenmaal voorbij de hal zie je de ruimte die deze woning biedt. Op de begane grond vind je aan de achterkant van het huis de uitgebouwde multifunctionele ruimte. Je zou hier een werkkamer van kunnen maken. Of een speelkamer voor de kinderen. Hier is een aansluiting voor de wasmachine en je vind er een wastafel (met warm en koud water natuurlijk). Via de achterdeur kom je eerst in de serre. Lekker buiten zitten, ook als het regent. Dan de tuin. Niet te groot, niet te klein. Een vrije achterom en mooie beplanting.

Eerste verdieping:
Hier is de woonkamer en de keuken. Beiden lekker groot. Als je de muur tussen deze 2 ruimten weghaalt heb je een enorme living van maar liefst 50m2met open keuken en veel lichtinval. Vanuit de keuken kijk je lekker weg door het grote raam. Even een kopje koffie of thee op het balkon drinken is wel heel fijn wakker worden.

Tweede verdieping:
Er zijn 3 slaapkamers. Allemaal zijn ze groot te noemen met resp. 13, 11 en 9 m2

De badkamer is met 2.1x2.2 meter ook lekker ruim en biedt volop mogelijkheden.

Bijzonderheden:
- Volledig voorzien van kunststof kozijnen met dubbel glas
- Energielabel B !!
- Groot huis met fijne ruimten
- Enorme multifunctionele kamer op BG (ca. 6x4.2 meter)
- Inpandige garage
- 3 ruime slaapkamers
- Gelegen naast WC de Bus
- Vlakbij Bundertjes
- Alle voorzieningen binnen handbereik
- Scherp geprijsd!
- Verkoper verlangt een waarborgsom of bankgarantie ter hoogte van 10% van de koopsom

Wilt u ook een ruime Drive-in woning met veel grote kamers en uitgebreide mogelijkheden?
Om een goed beeld te kunnen krijgen van deze woning, zou u de woning van binnen moeten zien.

Feestdagen

 Tja, en daar zit je dan met je goede voornemens. Ik dacht in juni....zo nu heerlijk weer verder met de weblog.  Maar..zoals je ook in janua...