dinsdag 7 mei 2013

drukke dagen

Zo, dat is lang geleden dat ik iets op mijn weblog schreef. Het zijn ook zulke drukke tijden. Huizen bekijken, praten met makelaar, huis verder opruimen (en heel veel wegdoen). Maar ook verjaardagen (van mijn kleinzoon)

en van mijn vader (90 jaar)

en ook nog 65 jaar getrouwd!!!!

Maar ook op het werk is het heel druk, we zijn overgegaan naar een ander ICT bedrijf wat natuurlijk de nodige pc problemen met zich meebrengt.

Van knutselen komt tegenwoordig niets meer, dus heb ik dat allemaal maar in een doos gedaan. Ach, 's avonds kan ik altijd nog wat tv kijken en anders een boek lezen. Computeren blijft ook een optie, maar  meestal blijft dat bij emails en facebook lezen.

Maar.....30 april was het koninginnedag en uiteraard is dan bij ons de traditie om heel veel rommelmarkten af te lopen.
Omdat we dit jaar Dieks bij hadden zijn we alleen naar de markt in Nijmegen gegaan. Om half 5 reden we aan, om 7 uur hadden we al een deel van de markt bezocht. Gezellige drukte, lekker weer en Dieks in de rugstoel bij zijn papa op de rug. Door het deinen viel hij af en toe lekker in slaap.
We hebben echt veel spullen gekocht, tenminste mijn zoon! Buggy's (1 voor de oma's en 1 voor de oppas), traphekjes voor de veiligheid van Dieks, loopwagentjes, buitenspeelgoed en meer leuke dingetjes voor de verjaardag van die kleine man.

Zelf heb ik natuurlijk ook nog iets gekocht

zoals kerstspullen (het zal eens niet zo zijn)

serviesjes

een prachtig theepotje handmade in England

14 dvd's van de serie Midsomer Murder. Een geweldige Engelse detectiveserie! Lekker om straks in de winter te kijken. In mijn stoel, dekentje en kopje thee erbij.

en een snoezig antiek poppenwagentje. hier heb ik er meer van, kan ik straks mooi neerzetten met mijn porseleinen poppen.

En hoe nu verder? Wat huizen betreft, het wachten is op de bank of die het bod op een huis goedkeuren, donderdag en vrijdag ga ik een vriendin helpen met behangen, weekendje lekker niksen, tussendoor genieten van het mooie weer, genieten van mijn kleinzoon en fingers cross dat ik heel snel een andere woning heb!