zaterdag 23 juni 2012

vervolg balkon

Inmiddels is het weer enkele dagen later. Naast werk, huishouden, dieren verzorgen en allerlei andere noodzakelijke acties waren er natuurlijk ook de nodige leuke dingen. Zoals een teamdag van mijn werk, afgelopen donderdag. Maar over dat uitje vertel ik een andere keer.

De woensdag ervoor zijn de rubberen tegels gebracht voor mijn balkon.
Tegen mijn zoon had ik vorige week al verteld dat ze woensdag zouden komen en ik had een uitgebreid verslag gedaan van hoe ik die naar boven zou brengen (via de befaamde stoeltjeslift). Handig toch?

Mooi niet, dacht mijn zoon. En op mijn werk kreeg ik dinsdag een sms met de mededeling dat ik absoluut die dingen niet naar boven mocht brengen. Die zag al hele visioenen van moeder bedolven onder de tegels . Als ik woensdag aan hem door zou geven wanneer ze waren gebracht, dan zou hij na zijn werk even komen helpen.

Ik, in mijn naiviteit, dacht nog van.....kan ik toch zelf ook wel. Maar toch netjes zoonlief gebeld.
Gelukkig dat ik er niet zelf aan was begonnen, wat wogen die tegels zwaar zeg!! Mijn zoon is sterk, kan goed sjouwen, maar hij kon er ook maar 1 tegelijk dragen. Dat werd dus 15 keer trap op en trap!!
En hij ging ook nog die tegels neerleggen, geweldig!!!!!!!!!!!!
Dank je wel, lieverd.Zo ziet het er momenteel uit. De overige drie tegels moeten nog gesneden worden voor de zijkanten.
Maar dat doen we komende week, want er moet meer gebeuren dan alleen neerleggen. Het tussenschot bij de buren moet eruit want die staat op de grond en daar moet net een randje tegels komen.


En de regenpijp vernieuwen, ziet er niet uit!

Dus als het woendag niet regent, hagelt, onweert of andere natuurrampen zich voordoen, gaat er weer flink gewerkt worden in huize Yvonne.