donderdag 23 februari 2012

Malle dieren

Ik woon samen met twee hele malle dieren. Op mijn oude weblog (die ik dus nog steeds niet kan gebruiken) heb ik al een paar keer over ze geschreven.
Mijn pitbull-kater Kiddy en ADHD-Cavalier King Charles spaniel Tjebbe. Je blijft lachen met ze!

Omdat Kiddy zich graag verstopt en het liefst in de kledingkast (eerst alles van de planken afmeppen) of in mijn stoffendozen (die ik dan net van tevoren opgevouwen heb) besloot ik via de Felix website een slaaptentje te bestellen.

Dat vond Kiddy ook wel leuk en zo waren we beiden aan het wachten op de post. Een piepklein pakje met een piepklein tasje werd afgeleverd. Vreemd hoor, moet daar een tentje inzitten?
Volgens het papiertje dat erbij zat moest je de tent er voorzichtig uithalen, want het kon openklappen.
Dus eerst Kiddy een eind verwijderd, waar hij het dus niet mee eens was, en toen de tent eruit gehaald.
Het openklappen viel mee. Leuk klein tentje. Wel heb ik er nog een dekje ingelegd. En toen maar op de bank gezet, want Kiddy slaapt het liefst hoog.
Eerst uitgebreid snuffen en bekijken, maar toen ik even later keek lag die malle kater heerlij te dutten in de tent.

Snoezig toch?

Maar Tjebbe kan ook mal uit de hoek komen. We waren volop aan het werk in Snoezelland. En omdat er geen kapstok is lag mijn jas op de grond. Niet ideaal, maar ach, het was toch nog een rommeltje.
Tjebbe is ook regelmatig mee geweest, want anders zit hij de hele dag alleen en dat kan dus niet.
Hij gedraagt zich doorgaans netjes, zeker als je bedenkt dat het een hyper hondje is.

Dus ook nu in Snoezelland, eerst wat rondlopen maar uiteindelijk toch maar zuchtend ergens gaan liggen, en weer opstaan, en weer ergens anders liggen. Uiteindleijk vond hij mijn jas toch wel het lekkerste plekje om te slapen.

Hoe hij het voor elkaar kreeg weten we niet, maar in plaats van op de jas lag hij ineens heerlijk ingerold.
En echt waar.....wij hebben dit niet gedaan!!!

Niet alleen Tjebbe was bij ons in Snoezelland, maar ook (nee, niet Kiddy) het kindje van Laura. En dat vond Tjebbe wel heel interessant, want kleine kindjes hebben altijd wel iets te snoepen in hun handen.

Inmiddels is Snoezelland bi
a klaar.er wordt nu opgeruimd en schoongemaakt.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Feestdagen

 Tja, en daar zit je dan met je goede voornemens. Ik dacht in juni....zo nu heerlijk weer verder met de weblog.  Maar..zoals je ook in janua...