dinsdag 16 april 2013

voortgang huis

Het blijft een heerlijke tijd, koopovereenkomst is inmiddels getekend. Op 22 mei weet ik het zeker of de verkoop doorgaat. Dan moet de koper een bankgarantie kunnen overleggen. Maar ik vertrouw er volkomen op!!
Dus ben ik begonnen met de ingepakte dozen die ik nog had staan netjes te sorteren, soort op soort en de kerstdozen in de achterkamer te zetten. Plaats maken voor alle dozen uit de opslag.
Inmiddels heb ik met zoon, neef, nicht en zus alle dozen uit de opslag teruggehaald. Nu ik het huis niet meer "leeg" hoef te houden besloot ik namelijk om de opslag op te zeggen. Kost toch veel geld iedere maand.

In 1 ochtend met mijn busje en een geleende grote aanhanger van de opslag hebben we alles naar huis gekregen. Mijn zus en haar dochter waren in mijn huis om de dozen verder te sorteren. 'sMiddags samen met zus nog verder gegaan.

Begint er al wat op te lijken! Alle dozen een voor een open gemaakt en gekeken wat erin zat. Toen gelabeld. Nu zijn ze allemaal klaar en op volgorde gezet.

Wel een heel werk, maar het voordeel is dat als ik ga verhuizen, we meteen weten waar een doos neergezet moet worden. Want ik heb ook al een papier klaar met huiskamer, slaapkamer, keuken enz en daarachter staat dan welke dozen daar moeten staan (nee hoor, ik ben niet  iemand van orde en lijstjes, hihi).
Kiddy vind het allemaal prima, die denkt volgens mij dat het kerstmis is! Ontspannen ligt hij tussen de dozen (tuinspullen) in de serre. Het is even goed kijken, maar hij ligt net achter de deur.

Tjebbe wordt er alleen maar onrustig van. Loopt me overal achterna en staat zielig te kijken. Helaas was de foto te donker voor de weblog (denk ik) want het uploaden mislukte steeds. Maar er komen nog wel meer foto's.
En nu ben ik volop naar een ander huis aan het zoeken. Ik heb er een aantal op het oog! Daarover een volgende keer.

8 opmerkingen:

 1. Hi Yvonne, wat gezellig dat je m'n blog even hebt bezocht en zo'n leuke reactie hebt achtergelaten! Zo te zien ga je weer een nieuwe spannende fase in, wel leuk om op 'huizenjacht' te gaan, heel veel succes ermee! Groetjes, Ira
  irascreacorner.blogspot.nl

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Proficiat dat je er uiteindelijk in geslaagd bent het huis te verkopen! Nu wens ik jou een goede jacht op een even goed nieuw huis Yvonne!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Goh, waar zou je terecht komen. Een heel spannende periode lijkt me. Maar wat een spullen staan daar. Plotseling denk ik: stel dat ik nu moet gaan verhuizen, dan moet ik 3500 boeken inpakken. Verschrikkelijk. Ik blijf maar mooi waar ik ben.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Haha, ik heb nog veel meer dozen, staan niet allemaal op de foto. 3500 boeken heb ik niet maar met 9 dozen vol boeken heb ik ook al een aardige verzameling opgebouwd. Dat wordt straks eindleijk een grote boekenkast in de huiskamer!

   Verwijderen
  2. Nou, een weekje verder... begint er al tekening in de strijd te komen? Want er moet ook nog een beetje van de lente worden genoten, toch?

   Verwijderen
 4. Zo Yvonne,dat word aanpakken en inpakken......
  niet alles meenemen hoor!
  Zo zie je wat je in al die jaren vergaard hebt.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Wat fijn dat je eindelijk kunt beginnen met een nieuwe toekomst, lijkt me heerlijk voor je! Succes!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Yvonne,

  Tja ik weet er bijna alles van, van het verhuizen.
  Omdat ik al een nieuw huis had toen ik mijn oude huis nog had heb ik weinig in dozen in hoeven te pakken.
  Wij zijn op ons gemak verhuisd, hebben er beetje bij beetje ruim vier maanden over gedaan en alles met onze eigen auto verhuisd.
  Het was inladen en uitpakken. Bij ons geen druk en stress.
  Veel succes met het vervolg!

  Groetjes,

  jeer

  BeantwoordenVerwijderen

Feestdagen

 Tja, en daar zit je dan met je goede voornemens. Ik dacht in juni....zo nu heerlijk weer verder met de weblog.  Maar..zoals je ook in janua...