dinsdag 7 mei 2013

drukke dagen

Zo, dat is lang geleden dat ik iets op mijn weblog schreef. Het zijn ook zulke drukke tijden. Huizen bekijken, praten met makelaar, huis verder opruimen (en heel veel wegdoen). Maar ook verjaardagen (van mijn kleinzoon)

en van mijn vader (90 jaar)

en ook nog 65 jaar getrouwd!!!!

Maar ook op het werk is het heel druk, we zijn overgegaan naar een ander ICT bedrijf wat natuurlijk de nodige pc problemen met zich meebrengt.

Van knutselen komt tegenwoordig niets meer, dus heb ik dat allemaal maar in een doos gedaan. Ach, 's avonds kan ik altijd nog wat tv kijken en anders een boek lezen. Computeren blijft ook een optie, maar  meestal blijft dat bij emails en facebook lezen.

Maar.....30 april was het koninginnedag en uiteraard is dan bij ons de traditie om heel veel rommelmarkten af te lopen.
Omdat we dit jaar Dieks bij hadden zijn we alleen naar de markt in Nijmegen gegaan. Om half 5 reden we aan, om 7 uur hadden we al een deel van de markt bezocht. Gezellige drukte, lekker weer en Dieks in de rugstoel bij zijn papa op de rug. Door het deinen viel hij af en toe lekker in slaap.
We hebben echt veel spullen gekocht, tenminste mijn zoon! Buggy's (1 voor de oma's en 1 voor de oppas), traphekjes voor de veiligheid van Dieks, loopwagentjes, buitenspeelgoed en meer leuke dingetjes voor de verjaardag van die kleine man.

Zelf heb ik natuurlijk ook nog iets gekocht

zoals kerstspullen (het zal eens niet zo zijn)

serviesjes

een prachtig theepotje handmade in England

14 dvd's van de serie Midsomer Murder. Een geweldige Engelse detectiveserie! Lekker om straks in de winter te kijken. In mijn stoel, dekentje en kopje thee erbij.

en een snoezig antiek poppenwagentje. hier heb ik er meer van, kan ik straks mooi neerzetten met mijn porseleinen poppen.

En hoe nu verder? Wat huizen betreft, het wachten is op de bank of die het bod op een huis goedkeuren, donderdag en vrijdag ga ik een vriendin helpen met behangen, weekendje lekker niksen, tussendoor genieten van het mooie weer, genieten van mijn kleinzoon en fingers cross dat ik heel snel een andere woning heb!


6 opmerkingen:

 1. Yvonne,

  Hopelijk heb je in je nieuwe huisje, dat je op het oog hebt genoeg ruimte.Tja ik weet het, veel weg doen, maar ik zie dat je ook alweer nieuwe spulletjes aan het verzamelen bent.
  Gefeliciteerd met jouw ouders en succes met de aankoop van de nieuwe woning.

  Groetjes,

  jeer

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Yvonne,

  Hopelijk heb je in je nieuwe huisje, dat je op het oog hebt genoeg ruimte.Tja ik weet het, veel weg doen, maar ik zie dat je ook alweer nieuwe spulletjes aan het verzamelen bent.
  Gefeliciteerd met jouw ouders en succes met de aankoop van de nieuwe woning.

  Groetjes,

  jeer

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Mooie spulletjes heb je gekocht.Smaakvol.
  Een vader van 90 jaar. Wat moet dat heerlijk zijn om nog een ouder te hebben.
  Hopelijk heb je snel een andere woning. Lijkt me trouwens moeilijk afhankelijk van een bank te zijn. Maar ja, alleen bij heer Bommel speelt geld geen rol.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Gefeliciteerd Yvonne met jou jou ouders...65 jaar getrouwd.
  je kleinzoon Dieks al weer een jaar
  een vader van 90...ook mooie foto,s van je ouders samen.
  Dit zijn foto,s voor in gouden lijstje.
  Groetjes
  Christiene

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Ach wat mooi Yvonne, je kleinzoon en dan je vader erbij. Puur geluk! Proficiat met zowel je ouders als je kleinzoon. Heerlijk dat je hiervan mag genieten. Je hebt weer lekker rondgeneusd op de rommelmarkt, ben helemaal wég van je prachtige poppenwagen! En die DVD´s van Midsomer Murders zijn natuurlijk ook niet te versmaden! Bedankt voor je lieve reactie op m´n blog, groetjes, Ira
  irascreacorner.blogspot.nl

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Yep die theepot!!!! Helemaal mijn ding, geweldig!! Enne nog proficiat met alle jarigen en jubilea.

  BeantwoordenVerwijderen

Feestdagen

 Tja, en daar zit je dan met je goede voornemens. Ik dacht in juni....zo nu heerlijk weer verder met de weblog.  Maar..zoals je ook in janua...