vrijdag 22 november 2013

We gaan weer door........

Na een paar maanden "pauze"  ga ik toch maar weer verder met mijn weblog. Hier is wel een langdurige innerlijke strijd aan vooraf gegaan. Zal ik wel doorgaan of toch maar stoppen, ik heb mijn weblog niet echt gemist (hebben anderen het wel gemist?), heb ik eigenlijk wel iets te vertellen?
Ach, het zal wel komen door de drukte van de afgelopen maanden.

Mijn huisje komt langzaamaan op orde, waardoor ook de "chaos" in mijn hoofd weer op orde komt. Ik begin weer leuke dingen te ondernemen, vriendinnen te bezoeken, gezellige uitjes met mijn zus en natuurlijk volop genieten van mijn kleinzoon. Een schat van een manneke waar ik veel plezier mee heb.

 
 
De wandelingen met Tjebbe in het bos gaan gewoon iedere dag door. Of het nou regent of vriest of waait.......we zetten ons beste beentje voor en hebben veel lol. Tjebbe achter de bal aan en ik genietend van de omgeving.
 
En dan ineens zie je tijdens zo'n wandeling zomaar een prachtige vliegenzwam staan. Vol trots tegen een boom geleund, beschermd tegen de regen en "hopelijk" tegen de snuffelende honden.

Zoiets maakt mijn dag helemaal goed.
 
En nu ga ik toch maar weer eens denken aan de kerstdagen. Vorige week al het tuincentrum bezocht en al die kerstpracht op me in laten werken.
 
De "kerstkoorts" is weer bij me opgedoken en nu in mijn nieuwe huisje ga ik een fijne kerstsfeer maken.
Ik houd jullie op de hoogte!!!!
 
 
 
 
 


 

5 opmerkingen:

 1. Yvonne,

  Ik worstel ook regelmatig met de vraag doorgaan of stoppen.
  Ik heb dan ook allang geleden besloten nog maar hooguit eens per week iets te plaatsen en ook niet overal meer op te reageren.
  Zolang ik het nog leuk vind om af en toe wat te plaatsen en er ook nog iemand reageert blijf ik het nog wel doen. Jij hebt in ieder geval nog veel andere hobby's en het wordt voor jouw nu weer een drukke tijd. Bedankt voor jouw reactie en kom nog eens terug, maar sluit dan wel eerst je speakers even aan. Moet toch best wel lukken.

  Groetjes,

  jeer

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ha Yvonne, fijn dat je er bent en ja hoor ik heb je gemist...
  Je schrijft leuk en je foto,s mogen er ook zijn
  en wat een schatje wat leuk zo zijn eerste stapjes
  en jij oma er achter aan he....
  Fijn he een frisse neus halen en wat een mooi plaatje heb je hier gemaakt
  van de paddenstoel nou kabouter spillenbeen nog.
  Fijn weekend
  Een groet Christiene.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Heel erg herkenbaar Yvonne! Maar je moet maar zo denken, bloggen is bedoeld voor het plezier en mag natuurlijk nooit een verplichting worden. Fijn dat je zo lekker je draai hebt gevonden in je nieuwe huisje en zo heerlijk kan genieten van je kleinzoon, dat zijn toch de dingen waar het allemaal om draait in het leven, simpel geluk? Mooie foto's heb je gemaakt, is toch super wanneer je van zulke kleine cadeautjes in de natuur kunt genieten? Maak er een mooie zondag van! Liefs, Ira

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Nou, ik heb je wel gemist hoor. Dus hopelijk blijf je ons van je wel en wee op de hoogte houden.
  En een paddenstoel, rood met witte stippen, dat is een goede manier om weer terug te komen. Sprookjesachtig.
  Fijn dat je nieuwe huis op orde is. Ben je al helemaal gewend in de nieuwe situatie?

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Yvonne, van bloggen komt het nog niet erg maar hopelijk lees je deze reactie. Ik wens je een heel fijne Kerst en een gezond, gezellig 2014 in je nieuwe huis.

  Hartelijke groeten

  Plato (Willem)

  BeantwoordenVerwijderen

Feestdagen

 Tja, en daar zit je dan met je goede voornemens. Ik dacht in juni....zo nu heerlijk weer verder met de weblog.  Maar..zoals je ook in janua...