zondag 25 mei 2014

Dieren

Ondanks dat mijn huis een soort bouwput is geweest en ik nog steeds in de rommel zit, slaan mij diertjes zich er goed doorheen.

Kiddy vindt het allemaal wel spannend, hoewel hij het lawaai van de boorhamer niet echt kon waarderen. Maar wat was het leuk om tussen de dozen te rommelen en in de zak te snuffelen met het plastic.


Maar hij draait er ook zijn poot niet voor om, om de zak helemaal leeg te trekken en er dan in te gaan slapen.Slapen kan Kiddy trouwens als de beste. Waar ook in het huis, hij vindt altijd wel een plekje om te dutten.
Zeker als het zonnetje schijnt.


Tjebbe vind de verbouwing allemaal maar eng. Hoewel hij zo goed als doof is en de herrie niet echt hoort (hij slaapt gewoon door het lawaai van de boorhamer heen) heeft hij er toch last van. Maar dat is vooral denk ik omdat hij zijn slaap en ligplekjes steeds kwijt is. 
En Cavaliertjes kunnen altijd zo heel erg zielig kijken!!!


Hij ligt nu ook het liefste op spullen van mij om maar zo dicht mogelijk bij me te zijn.
En dat kunnen lapjes, zakjes enz. zijn. Haha, wat zal er toch in dat koppie omgaan?

Hier waren we het behang in de slaapkamer eraf aan het halen. En uiteraard lag Tjebbe weer op een lap die ik net gebruikt had. Gekke hond!

Gelukkig heeft hij zijn slaapplekje weer terug...op mijn stoel!


3 opmerkingen:

 1. Yvonne,
  als het vrouwtje zich er net zo goed door heen slaat als haar diertjes
  dan is het zo gepiept
  en je weet het... het moet een rotzooi zijn om uit eindelijk een paleisje te worden.
  leuke foto.s!!
  ik wens je een gezellige rust dag.
  groetjes Christiene.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Yvonne,

  Voor mens en dier brengt verhuizen/verbouwen vaak een hoop gedoe met zich mee, maar eenmaal achter de rug zullen jullie er allemaal van genieten.

  Groetjes,

  jeer

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Oh wat een leuke, gezellige foto's Yvonne! Ja, verbouwen is altijd een hele klus, maar denk maar aan het eindresultaat, het zal vast prachtig worden! Geniet van je avond, groetjes, Ira
  Ira’s Crea Corner

  BeantwoordenVerwijderen

Feestdagen

 Tja, en daar zit je dan met je goede voornemens. Ik dacht in juni....zo nu heerlijk weer verder met de weblog.  Maar..zoals je ook in janua...