vrijdag 18 september 2015

Weer verder ???


Het is nu ruim een jaar geleden dat ik besloot een tijdje te stoppen met mijn weblog. Door de verhuizing en daarbij komende drukte had ik weinig tijd om aan de computer te zitten en verhalen en foto's erop te zetten.Inmiddels is mijn huisje redelijk op orde, er moet nog het een en ander afgewerkt worden zoals de zolder en de tuin. Deze zomer ben ik wel met de tuin begonnen, maar er moet nog een pad komen en heel veel planten. En de zolder kan pas als mijn kerstspullen naar beneden zijn (dus ergens in november). 


In maart kwam mijn 2e kleinkind ter wereld, een schattig meisje genaamd Aukje. Wat was deze oma trots!!!!!!     Ze is met haar grote broer Dieks al een paar keer komen logeren, kon oma heerlijk tuttelen met haar 2 kleinkinderen.

Mijn hobby’s zoals pergamano en handwerken laten nog even op zich wachten, dat komt van de winter wel weer.  Hoewel het al aardig begint te kriebelen, tenslotte kan ik niet zo goed stilzitten en wil zeker in de avond iets te doen hebben. Het begin is er.. ik heb de spullen al op de hobbytafel liggen…..nu nog beginnen.

En verder zijn er nog heel veel leuke, gezellige maar ook minder leuke gebeurt, zoals in ieders leven.

Zo, nu eerst maar eens kijken of ik het volhoud op de weblog te blijven schrijven.

Tot de volgende keer….

2 opmerkingen:

 1. Yvonne,

  Leuk dat je weer gaat bloggen en dat je weer even bij mij langs kwam. Goed te horen dat het aardig begint op te schieten, zo te zien wordt de tuin zeker mooi.
  Wat de hobby's betreft, dat zal ook wel weer komen, maar twee kleinkinderen geeft ook veel voldoening en ik kan het weten, want ik heb er inmiddels al zeven. En Breda dat moet je zeker een keer doen.

  Groetjes,

  jeer

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Yvonne, leuk dat je weer er weer bent,je komt hier mooi binnen
  het begin is gemaakt,het gaat jou lukken.........het bloggen!
  De zomer is ............... met het bloggen heb je er een hobby bij...
  Groetjes

  Christiene...............

  BeantwoordenVerwijderen

Feestdagen

 Tja, en daar zit je dan met je goede voornemens. Ik dacht in juni....zo nu heerlijk weer verder met de weblog.  Maar..zoals je ook in janua...