dinsdag 27 oktober 2015

Tuin


In een van mijn vorige berichtjes heb ik het erover gehad dat ik mijn tuin nog af moet maken. De afgelopen dagen was het zo’n lekker weer dat ik hiermee verder ben gegaan, tenslotte moet het af zijn voor de winter.

Het is wel leuk om op de foto’s die ik van de tuin heb gemaakt te zien hoe die langzaamaan veranderd. Zoals deze foto laat zien hoe het eerst was:


Daarna ben ik begonnen met mijn zoon om de pergola neer te zetten, het zag er al veel gezelliger uit:


Het muurtje tussen de palen en de bloembak in het midden gaven de tuin meer vorm


En de plantenbakken hebben hun uiteindelijke bestemming, de kalebas plant is weg en er staan nu een klimplant in en de rand is afgewerkt met oude dakpannen.En met het terrasje erbij is de aankleding compleet!


Vanuit mijn stoel in de huiskamer is het genieten van het uitzicht!

De rest van de tuin zal helaas moeten wachten op het voorjaar, dan maak ik het tuinpad af en hoop ik dat de overkapping geplaatst kan worden.

2 opmerkingen:

 1. Ziet er goed uit ,Yvonne kosten nog moeite gespaard, je hebt veel werk verzet!! Het leukste werk werk, maar dan is het al weer voorjaar, dat zijn de planten en de bloemetjes....
  maar jij kunt zeggen mijn tuin is winter klaar, en nu van af je plekje genieten maar!
  Groetjes Christiene.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Yvonne,

  Je hebt goed je best gedaan, het ziet er al heel gezellig uit.
  Succes met de rest!

  Groetjes,

  jeer

  BeantwoordenVerwijderen

Feestdagen

 Tja, en daar zit je dan met je goede voornemens. Ik dacht in juni....zo nu heerlijk weer verder met de weblog.  Maar..zoals je ook in janua...