zondag 20 december 2015

Kerstmis

Afgelopen dagen ben ik volop bezig geweest met mijn kerstspullen. Langzamerhand kreeg ik er toch steeds meer zin in om iets neer te zetten.
Dus werd het weer af en aan lopen van zolder naar beneden met de dozen vol kerstspullen. Nu is het zo goed als klaar. Enkele spullen heb ik maar in de dozen gelaten, want daar had ik geen plaats voor, zoals alle kerstknuffels en poppen. Die komen volgend jaar weer aan de beurt als mijn museum/verzamelkamer klaar is.

Op de planken aan de muur staan de muziekdozen. Mijn kleinzoon vindt ze prachtig en ik moet ze steeds aanzetten als hij komt. Zijn favoriet is het huisje, hierin dansen een man en vrouw rond de kerstboom en boven uit het luikje komt een hondje.

Op de plank boven mijn bureau staan de kandelaars en de ijzeren kerstversieringen.


Een kleine impressie van achterkamer!
 

Op mijn theekastje de sneeuwbollen. Mijn kleinzoon wil ze steeds schudden, gelukkig heb ik ook een paar die van plastic zijn!
 

Ik wens iedereen hele fijne feestdagen, met familie en vrienden om zich heen. Lekker eten, maar ook even stilstaan bij de minder bedeelden onder ons.

Dat voor iedereen 2016 een jaar wordt met vriendschap, liefde, geluk en saamhorigheid.
2 opmerkingen:

 1. Yvonne,

  Wat een indrukwekkende verzameling kerstspullen heb jij toch. Geniet ervan de komende weken!

  Groetjes,

  jeer

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Hier ben je wel een tijdje mee bezig geweest
  met zo,n mooie verzameling daar wil je wel van genieten.
  Yvonne wens je fijne en gezellige Kerst dagen.
  en een gezond en Gelukkig 2016.
  Groetjes Christiene.

  BeantwoordenVerwijderen

Feestdagen

 Tja, en daar zit je dan met je goede voornemens. Ik dacht in juni....zo nu heerlijk weer verder met de weblog.  Maar..zoals je ook in janua...