zaterdag 14 januari 2012

nieuw jaar, nieuw begin

Het nieuwe jaar is weer begonnen (in ieder geval al even aan de gang). Tijd voor overpeinzingen, goede voornemens, nieuwe ideeen en wat al niet weer.
Waarom beginnen we steeds na nieuwjaar hiermee en niet bv na de zomervakantie. Dan hebben we lekker een paar weken vrij gehad, de zon schijnt nog volop (hoewel soms niet, maar daardoor laten we ons niet uit het veld slaan) dus hebben we nog of weer overal zin.
Zo werkt het meestal bij mij, nieuwjaar doet me niet zoveel, maar als het prachtig weer is en de vakantietijd erop zit heb ik weer een enorme zak vol energie en voornemens.

Het nieuwe jaar dus. Er staan veel veranderingen op til. Mijn zoon Evert en schoondochter Sanne, kondigden aan dat zee een baby krijgen. Jaja, deze dame krijgt in mei een eerste kleinkind.
                                                                                                           
De tijd van babykleertjes kopen (en maken), bij speelgoed kijken in de winkels (wat ik al jaren niet meer doe) en het huis straks kindveilig maken (niet zo heel moeilijk, want het is al hond en kat veilig gemaakt, dus voor een kind zal dat ook wel gelden).
Evert en Sanne hebben het zelf ook al heel druk, niet alleen zijn ze verhuist (met daarbij natuurlijk de nodige verbouwingen), maar Sanne is met haar zus ook een bedrijfje gestart. Een snoezelplek voor diverse doelgroepen. Ze hebben nu een ruimte, maar moeten die natuurlijk ook nog verbouwen.In maart willen ze open gaan. Klik maar eens op de volgende link.
http://www.snoezelland.nl/

Mijn dochter Jessica is inmiddels verloofd. Dus over een tijdje staat er weer een bruiloft voor de deur.
Ze is druk op zoek naar werk. Na de opleiding op het St.Lucas te hebben afgemaakt wil ze nu aan de slag in de interieursector. Maar ja, zoals velen met haar is het erg moeilijk aan een baan te komen. Ze heeft ook een website, met daarop veel van haar werk en interesses. Ze schrijft namelijk ook, heeft al een boek uitgegeven en is bijna klaar met het tweede.
Klik ook eens op http://www.jessicabrouwers.nl/ en laat je verrassen.

En ikzelf? In februari begin ik met een nieuwe opleiding, secretarieel medewerkster. Heb hier veel zin in. Eindelijk weer eens met de hersens bezig zijn en nieuwe mensen ontmoeten.
Wordt een hele spannende tijd!
Tussendoor ook nog even proberen het huis te verkopen. Net als die duizenden anderen huisverkopers.

Het nieuwe jaar wordt dus echt heel fantastisch. Ik wens daarom iedereen
          Een heel fijn 2012!

2 opmerkingen:

 1. blij je weer te zien, yvonne! :-))

  met wat een fantastisch nieuws mag jij dit nieuwe jaar beginnen??

  zo'n eerste kleinkind ..
  ongelooflijk wat dat met je doet!
  ik kan er van meepraten want wij hebben sinds kort ook een kleinzoontje! :-))

  geniet met volle teugen van dit aankomend wondertje en ..
  van elkaar, yvonne! :-))

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ha Yvonne,dat is een goede start van het nieuwe jaar,er staat veel te gebeuren.En gefeliciteerd met het wondertje dat in aantocht is. Ik wens jou veel geluk met alles,
  Groetjes Christiene.

  BeantwoordenVerwijderen

Feestdagen

 Tja, en daar zit je dan met je goede voornemens. Ik dacht in juni....zo nu heerlijk weer verder met de weblog.  Maar..zoals je ook in janua...