vrijdag 31 augustus 2012

Echt van alles wat.....

Vakantie voorbij, zomer voorbij......wat is er nog meer voorbij???
Gelukkig niets, maar er is wel weer veel gebeurt na mijn vakantie. Raar he, je verlangt het hele jaar naar die 2 weken weg en als je weer terug bent en 2 weken verder, dan lijkt het of je nooit bent weggeweest en dan verlang je weer naar vakantie.

Tja, wat is er allemaal gebeurt?
Met hondje Tjebbe naar de specialstenkliniek in Oisterwijk geweest. Hondje heeft wat afgehijgt tijdens de warme dagen. Nu blijkt dat hij chrinische bronchitis heeft. 3 jaar lang gedacht dat hij een heel slecht hart had waardoor zijn conditie achteruit ging (hij heeft ook een slecht hart, maar dat was niet de oorzaak van zijn hijgen enz.), blijkt hij misschien al 3 jaar met luchtwegenklachten te lopen.
Dus nu al twee keer naar Oisterwijk, lekker hoor, 3 kwartier rijden, maar goed, daar raak je ook aan gewend.
Inmiddels is de behandeling door de internist gestart en zij blijft Tjebbe voorlopig behandelen.

Natuurlijk mag ik mijn kleinzoon Dieks niet vergeten. Het mannetje is in de twee weken dat ik weg was flink gegroeid hij is nu 62 cm en ook goed aangekomen: hij weegt nu 6 kg.Mijn zus met de gebroken elleboog (opgelopen op Vlieland) zit nog steeds in de gips. Maandag in het ziekenhuis geweest, maar het is nog niet goed. Dus hup, weer gips erom en volgende week maandag weer
terug komen. Wordt een langdurige kwestie.

Er is een bezichtiging van mijn huis geweest. Leuke mensen die beneden een appartement wil maken voor hun zoon (ik heb een drive-in woning, dus is dat heel goed te doen), maar na een tijdje bleek dus dat zij ook een huis te koop hebben staan. Dus dat wordt op korte termijn ook niets.
Nu maar weer wachten tot 29 september want dan is het weer openhuizendag.


Ik ben nu zelf met mijn schoondochter woningen aan het bezichtigen. Wel vervelend natuurlijk voor de eigenaars, want ja.......ik moet ook mijn huis nog verkopen. Maar het blijft leuk om woningen te bezichtigen, en ik moet toch weten welke er geschikt is voor als ik die van mij heb verkocht.

En vanmorgen heb ik twee cavia's opgehaald. Een collega vertelde dat zijn zoon twee cavia's hadden die weg moesten. Ik heb vroeger altijd cavia's gehad en was natuurlijk meteen enthousiast. Zou ik het doen of niet?? Vanmorgen dus maar eerst eens gaan kijken, niet goed hoor als je dat zegt, want van kijken komt.....juist! Gelukkig waren ze gratis, met hok.
Dus hok en cavia's in de auto en naar huis, TJebbe was mee en vond het reuze interessant.
Ze zitten nu nog bij te komen van de reis maar stsraks komen ze in een grote gezellig binnenkooi waar ze naar hartelust kunnen spelen. Foto's volgen nog (eerst maar eens laten wennen).

Dit was het weer. Niet veel, maar och, wie weet is er de volgende keer meer te melden.
Fijn weekend, webbies en hopelijk houden we het droog zodat ik nog even op mijn balkon van de zon kan genieten..
3 opmerkingen:

 1. nou yvonne da's echt van alles wat :-)
  je balkom heb je erg mooi gemaakt, dus als jij kijkers hebt, dan ehhh gaat dat hélemaal goedkomen denk ik :-)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. ohhh .. wat een lieve foto van je kleinzoon, yvonne!
  ze groeien als kool, eh, die klein mannekes! :-))

  ik hoop dat je zus heel snel hersteld, maar een elleboog .. dat is niet zomaar een gewricht, eh!

  fijn weekend, samen met je hondje, cavia's, .. :-))

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Yvonne van alles wat dat kan echt veel zijn.
  lief jou klein knuffel manneke en jou trouwe hond.En gezins uitbreiding...de cavia,s
  heb je al een naam...
  Fijne na zomer dagen.
  Groetjes Christiene.

  BeantwoordenVerwijderen

Feestdagen

 Tja, en daar zit je dan met je goede voornemens. Ik dacht in juni....zo nu heerlijk weer verder met de weblog.  Maar..zoals je ook in janua...