zaterdag 15 september 2012

Mister Whity and mister Browny

Mijn cavia's zijn inmiddels al ingeburgerd. Na een paar dagen in hun "konijnekooi" gezeten te hebben, heb ik ze in de grote kooi in de kamer zitten.Tjebbe vindt dat gepiep en gefluit en geren maar raar. Hij probeert er steeds bij te komen en is heel onrustig.
Maar ja, er gaat steeds eten naar die rare beesten en eten is iets dat bij Tjebbe in zijn bak moet en nergens anders!

Kiddy vindt het ook leuk, maar kijkt gewoon vanaf de tafel in de kooi. Hij is er niet onrustig van of zo en wil ze ook niet pakken. Wat hij bij muizen wel doet! Gelukkig maar dat hij de misters niet interessant genoeg vindt.
In het begin rende de misters ook steeds hun nachthokje in als ik me bewoog. Maar gelukkig moet de kooi ook regelmatig worden verschoond, en dat geeft me de kans foto's te maken en ze op te pakken.
Hieronder dus mijn "niet" fotomodellen Mister Browny en Mister Whity.Zijn het geen snoesjes!!!!!!!!

3 opmerkingen:

 1. Yvonne,

  Het zijn twee pluizenbollen!
  Bedankt voor jouw reactie,hoewel wij inmiddels grotendeels in ons nieuwe appartement verblijven, zijn we nog niet helemaal verhuisd. Ons oude huis is nu zo goed als verkocht, we hebben een getekend voorlopig koopcontract, maar we moeten nog wel even afwachten tot alles definitief rond is.

  Groetjes,

  jeer

  BeantwoordenVerwijderen
 2. hele gave snoetjes,
  ze zien er erg grappig uit yvonne

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ja het zijn snoesjes Yvonne.Ik ben benieuwd of er nog meer dieren bij komen.
  Groetjes Christiene.

  BeantwoordenVerwijderen

Feestdagen

 Tja, en daar zit je dan met je goede voornemens. Ik dacht in juni....zo nu heerlijk weer verder met de weblog.  Maar..zoals je ook in janua...