zaterdag 6 april 2013

Huis

Zo, de paasdagen zijn weer achter de rug, de laatste chocolade eitjes liggen nog verleidelijk te pronken in de schaal. Maar die zullen eerdaags wel op zijn. Net als mijn paashaas

De dagen net voor en  net na pasen zijn behoorlijk stressvol geweest. Zoals de meeste weten staat mijn huis te koop, nu al bijna 4 jaar! Van alles aan gedaan om het aantrekkelijk te maken voor de verkoop, maar helaas.

Tot een paar weken terug, begin maart. Na een gezellig weekend met mijn zoon, zijn vrouw en mijn kleinkind weg te zijn geweest zettte ik de computer aan voor de mail te lezen. Wie schetst mijn verbazing toen ik las dat iemand een bezichtiging wilde.


Mijn makelaar
had hem al gesproken en we maakten een afspraak.
En ik viel helemaal om van verbazing toen de makelaar na een week belde met de mededeling dat ze nog een tweede bezichtiging wilden.

En ja, om een lang verhaal kort te houden:
Mijn huis is eindelijk verkocht!!!!!!


Inmiddels is de koopovereenkomst getekend. Maar nu begint het pas. Ik moet zelf op zoek naar een andere woning. Komende tijd is het dus huizen bekijken. Wel heel leuk maar ook een beetje stressen, want vind ik wel op tijd iets anders. De overdracht is 1 juli en dan moet ik eruit zijn.
Maar ach, er staan zoveel huizen te koop, er zal zeker iets bij zitten.
Ik houd jullie op de hoogte!

4 opmerkingen:

 1. Yvonne,

  Fantastisch, proficiat en succes met het vinden van een nieuwe woning.

  jeer

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Yvonne,net als je denkt het gaat nooit gebeuren ...
  gefeliciteerd met de verkoop van je huis...
  De huizen speurtocht kan beginnen en hoop dat je een leuk huis kan vinden
  binnen niet al te lange tijd.
  Groetjes Christiene.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wauw wat een goed nieuws, geweldig!! Ik ben blij voor je! Mijn zoon en schoondochter zitten in hetzelfde schuitje, al 2 jaar2 huizen, moeilijk hoor! Dus ik begrijp je euforie heel goed! Zoek er maar eentje uit, je krijgt het van mij als presentje! Op je nieuwe snel komende woning!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. In deze tijd een huis verkopen valt niet mee. Maar het is gelukt. Proficiat. En nu maar op zoek naar een mooie plek. Spannend.

  BeantwoordenVerwijderen

Feestdagen

 Tja, en daar zit je dan met je goede voornemens. Ik dacht in juni....zo nu heerlijk weer verder met de weblog.  Maar..zoals je ook in janua...