zaterdag 13 juni 2020

nieuw begin

Een aantal jaren heb ik mijn blog bijgehouden. Belevenissen met mijn malle kater Kiddy en mijn super knuffelige hondje Tjebbe.
Maar zoals het vaak gaat in iemands leven komen er ineens allerlei factoren op je pad waardoor je besluit te stoppen. Mijn laatste post op deze weblog was met Pasen 2017.

Inmiddels is er veel gebeurt. Mijn lieve Kiddy en Tjebbe zijn inmiddels overleden 💓op de respectabele leeftijd van 19 jaar (Kiddy) en 14 jaar (Tjebbe). Nee, ik neem voorlopig geen huisdieren meer. Met 3 dagen in de week werken kan ik niet verwachten dat mijn volgende huisdieren mijn levenstijl gewoon volgen.

Inmiddels heb ik 3 kleinkinderen (van mijn zoon en schoondochter) en is de eerste bij mijn dochter op komst. Heerlijk!!! 😍
Zoals ieder oma ben ik apetrots op die schatten. Een jongen van 8 en 2 meisjes van 6 en 3 jaar.

De afgelopen 3 jaar heb ik mijn huis verder verbouwd, 2 kamers ingericht met mijn verzamelspullen en de zolder ingericht met hobbyspullen. Want ja, knutselen doe ik nog steeds, pergamano blijft favoriet maar ik ben nu ook verslingerd aan Daphne's Diary.

In mijn vrije tijd ben ik ook veel in mijn tuin bezig. Een wat wilde tuin waar bijen, vlinders en vogeltjes vrolijk rondvliegen.

Ik ga proberen vaker wat op de weblog te zetten. Moet nog even nadenken wat leuk is. Foto's en knutselprojecten. Misschien wat verbouwingen. Ach ik zie wel.
Of iemand er op zit te wachten, ik weet het niet. Maar ik heb er weer plezier in 😄

2 opmerkingen:

 1. Ha Yvonne,
  wat leuk je hier in blogland terug te zien......
  dat is een tijd geleden,en wat gebeurd er veel in een mens zijn of haar leven.Je hebt er weer plezier in,en dat is waar het om gaat.Het begin is gemaakt.
  Groetjes Cristiene.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Hallo Yvonne,

  Wat een verrassing je weer op mijn weblog te zien.
  Tja de tijd gaat door en er veranderen veel dingen.
  Leuk dat je het bloggen weer op pakt, zelf doe ik het ook veel rustiger aan met hooguit één logje in de maand.
  Ik wens je weer veel nieuw elan toe en kom af en toe nog eens langs, ik probeer het ook in de gaten te houden.

  Groetjes,

  jeer

  BeantwoordenVerwijderen

Feestdagen

 Tja, en daar zit je dan met je goede voornemens. Ik dacht in juni....zo nu heerlijk weer verder met de weblog.  Maar..zoals je ook in janua...